Cirkus Rönnells och Rönnells Resor; skyltningstävling på Rönnells

Kom på vernissage och se den första vinnaren av två!

Efter kontakt med designutbildningar i Stockholm beslutade Rönnells Vänners styrelse om att samarbeta med Forsbergs skola för grafisk design. En skyltingstävling har gått av stapeln mellan avgångsstudenter på skolan. Självklart en skyltning med fokus på Rönnells! Det enda kravet var att minst tio av antikvariatets böcker skulle synas i skyltfönstret.

 I juryn ingick: Rikard Johansson, Rönnells; Embla Sue Panova, Forsbergs; Elin Skogkvist, JoAnn Tan Studio, Björn Springfeldt, tidigare chef Moderna museet; Ingrid Svensson, Rönnells Vänner samt Eva Wilson, Forsbergs.

Åtta spännande, kreativa och genomarbetade förslag har juryn valt mellan. Juryarbetet slutade med att vi utsåg två vinnare: ”Cirkus Rönnells” och ”Rönnells resor”.

Fönstret ”Cirkus Rönnells” har vernissage fredagen den 10 mars kl. 17. Varmt välkommen! Björn Springfeldt invigningstalar och därefter serveras musik och vin. ”Cirkus Rönnells” kommer att finnas på plats i tre veckor.