Swish och nya rutiner för medlemskort fr.o.m. november 2019

Från och med november kommer vi inte längre att skicka ut fysiska medlemskort per post. Ja, vi kommer inte att skicka ut något via den gamla vanliga postgången, nu är det e-post som gäller över hela linjen: inbjudningar, kallelser, avisering om förnyelse av medlemskap etc. Allt går via e-post. Varför – kanske någon undrar? Vi har bestämt oss för detta, eftersom portoavgifterna lägger beslag på betydande summor. Genom att sluta skicka brev får vi mer medel som kan gå direkt till stöd till antikvariatet. Därtill är det ett betydande ideellt administrativt arbete som sparas in. 

Om du önskar ett fysiskt medlemskort är du välkommen att hämta ditt kort i antikvariatets kassa. Antikvariatet har numera möjlighet att verifiera medlemskap genom tillgång till medlemsregistret. Vi påminner om att vänföreningen tillämpar hantering av personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i hela EU från och med den 25 maj 2018.

Ytterligare en förändring är att du nu kan betala din medlemsavgift genom att swisha. Om du väljer detta alternativ så swisha till 123 306 7303 och kom ihåg att ange din e-postadress i meddelandefältet.

Har du några frågor? Välkommen att kontakta styrelsen på info@ronnellsvanner.se