VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I RÖNNELLS VÄNNER

Rönnells Vänner har sedan 2007 stött antikvariatet på många olika sätt. Med ekonomiska medel för inköp av boksamlingar och till förbättring av lokalerna. Men också med stöd i den dagliga verksamheten – råd och dåd, volontärverksamhet med mera.

Eftersom allt arbete i föreningen är baserat på ideell grund tillfaller medlemsavgiften nästintill uteslutande antikvariatet, efter beslut av styrelsen.

Medlemsavgiften är 250 kronor per person, 150 kronor för varje tillkommande familjemedlem. Medlemskapet gäller direkt och under ett år framåt.

Dina förmåner:

  • Du får 20% rabatt i butiken (max rabatt 1 000 kronor vid varje köptillfälle)

  • Du får 10% rabatt på alla nätköp

  • Du får fri entré (eller medlemsrabatt) på evenemang som vänföreningen arrangerar

För att ta del av förmånerna anger du i kassan att du är medlem. Antikvariatet har tillgång till vänföreningens medlemsregister och verifierar därigenom ditt medlemskap.


BLI MEDLEM DIREKT!
Du blir enkelt medlem genom att betala in medlemsavgiften via Swish eller PlusGiro.

Swish

Swisha 250 kronor* till 123 306 73 03

Ange din e-postadress i meddelandefältet.

PlusGiro

Sätt in 250 kronor*PlusGiro 467139-2

Ange namn och e-postadress som meddelande.

____
*alternativt 150 kronor för tillkommande familjemedlem. Ange då också huvudmedlemmens namn i meddelandefältet.
Om all information inte ryms kan du e-posta uppgifterna till info@ronnellsvanner.se
Genom att lösa medlemskap godkänner du att dina personuppgifter behandlas och lagras i vårt medlemsregister.


MEDLEMSKAP FÖR FÖRETAG & INSTITUTIONER

Vänföreningen välkomnar förlag, företag och institutioner som värdesätter Rönnells att stödja verksamheten genom medlemskap i o/e fristående bidrag till vänföreningen. Välkommen att kontakta oss på info@ronnellsvanner.se för mer information.


MEDLEMSKORT LÄMNAS NUMERA UT I ANTIKVARIATETS KASSA

Fr.o.m. hösten 2019 skickar vänföreningen inte längre ut fysiska medlemskort per post. All medlemskommunikation sker per e-post, inklusive avisering om förnyelse av medlemskap, inbjudningar och kallelser till föreningens aktiviteter. Vid köp i butiken har antikvariatet numera möjlighet att verifiera medlemskap genom tillgång till medlemsregistret.

Önskar du ett fysiskt medlemskort är du välkommen att hämta ut ditt kort i antikvariatets kassa.

Förändringen medför att ett betydande ideellt administrativt arbete sparas in, samtidigt som inbesparade kostnader möjliggör att ytterligare medel istället kan gå direkt till att stötta antikvariatet och dess kulturverksamhet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vänföreningen per e-post, info@ronnellsvanner.se.